Pizza tonno e cipolla

Množství: 1 pizza
Čas přípravy: ± 5 minut
Ingredience
- těsto na pizzu
- 3 lžíce rajčatové směsi na pizzu
- ½ červené cibule
- ½ kouličky čerstvé mozzarelly
- ½ plechovky tuňáka
Příprava
- Předehřejte troubu na pizzu DOMO na nejvyšší stupeň (5) pomocí horního a spodního ohřevu.
- Pokryjte základ pizzy rajčatovou směsí na pizzu.
- Mozzarellu a tuňáka dobře sceďte. Kuličky mozzarelly natrhejte na kousky. Cibuli nakrájíme na tenké kroužky, ale zatím ještě nic z ingrediencí nepřidávejte na pizzu.
- Pizzu pečte 2 minuty.
- Pak poklademe pizzu mozzarellou, cibulí a tuňákem a pokračujeme v pečení cca. 3 minuty.
Tip: Přidáním mozzarelly a tuňáka v polovině doby pečení zajistíte, že nevyschnou. Vychutnejte si svou čerstvou pizzu !