Pizza tonno e cipolla

Množství: 1 pizza
Čas přípravy: ± 5 minut

Ingredience

  • těsto na pizzu
  • 3 lžíce rajčatové směsi na pizzu
  • ½ červené cibule
  • ½ kouličky čerstvé mozzarelly
  • ½ plechovky tuňáka

Příprava

  1. Předehřejte troubu na pizzu DOMO na nejvyšší stupeň (5) pomocí horního a spodního ohřevu.

  2. Pokryjte základ pizzy rajčatovou směsí na pizzu.

  3. Mozzarellu a tuňáka dobře sceďte. Kuličky mozzarelly natrhejte na kousky. Cibuli nakrájíme na tenké kroužky, ale zatím ještě nic z ingrediencí nepřidávejte na pizzu.

  4. Pizzu pečte 2 minuty.

  5. Pak poklademe pizzu mozzarellou, cibulí a tuňákem a pokračujeme v pečení cca. 3 minuty.

Tip: Přidáním mozzarelly a tuňáka v polovině doby pečení zajistíte, že nevyschnou. Vychutnejte si svou čerstvou pizzu !

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky