0 Kč
3 300 Kč

Zavařovací hrnec nerez s LCD - nerez kohout - DOMO DO42326PC

Dočasně nedostupné (05.11.2018)
3 299 Kč

Zavařovací hrnec nerezový s LCD - DOMO DO42325PC

Dočasně nedostupné (05.11.2018)
Materiál
Nerez
Příkon
2000 W
Časový spínač
120 min
Objem nádoby
27 l
2 989 Kč
2 899 Kč

Plně automatický zavařovací hrnec s LCD - DOMO DO42324PC

Dočasně nedostupné (05.11.2018)
Materiál
Smalt
Příkon
1800 W
Časový spínač
120 min
Objem nádoby
27 l
2 299 Kč
2 259 Kč

Zavařovací hrnec elektrický, nerez s kohoutem - DOMO DO323W

Skladem
Materiál
Nerez
Příkon
1800 W
Časový spínač
120 min
Objem nádoby
27 l
2 490 Kč

Zavařovací hrnec elektrický, smalt s kohoutem - DOMO DO322W

Skladem
Materiál
Smalt
Příkon
1800 W
Časový spínač
120 min
Objem nádoby
27 l
1 799 Kč

Kvalitní elektrický zavařovací hrnec je nepostradatelný a skvělý pomocník do kuchyně. Konzervovat můžete téměř vše – zeleninu, čerstvé ovoce, houby, ale i maso ze zabijačky. Pokud chcete cítit chuť léta po celý rok či uchovat všechny poklady z vaší zahrádky, bez kvalitního zavařovacího hrnce se neobejdete . Použít ho navíc můžete nejen pro sterilování, ale dobře poslouží také k odšťavnění, vaření či ohřevu jídel. Všechny dobroty stačí naskládat do sklenic, zalít chutným nálevem, vše zavíčkovat a následně pak sterilovat. Elektrické zavařovací hrnce navíc samy sledují teplotu uvnitř nádoby a udržují ji na určitém bodě, případně jí zvýší. Rozhodujete-li se, které provedení hrnce zvolit, na výběr máte buď smaltovaný nebo nerezový zavařovací hrnec. Smaltovaný hrnec je levnější, nicméně nerezový více vydrží a snadněji se udržuje a čistí.

Jablečno-hrušková inspirace ze zavařovacího hrnce

Vyzkoušet můžete i jednoduchý recept na mošt z čerstvých jablek a hrušek. Potřebujete 2 kg zralých hrušek a 5 kg jablek, kterým odstraníte jádřince a stopky a každý druh zvlášť nastrouháte. Vylisujte a šťávy pak smíchejte dohromady. Odložte a nechte chvilku stát. Přes plátno pak přeceďte čistou štávu, rozlijte ji do čistých lahví, převažte dvojitým celofánem a urovnejte na mřížku zavařovacího hrnce. Sterilujte při teplotě 80°C po dobu 20 minut. Poté vyjměte, nechte vychladnout a uchovejte na tmavém a studeném místě.

Dobrou chuť!