HT4001

Skladem

1 989 Kč


ks

Vysoce kvalitní kuchyňský nůž z nerezové oceli s rukojetí z dřeva olivovníku. Perfektně vyvážené těžiště nože pro snadné a pohodné použití v profesionální i domácí kuchyni. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Univerzální kuchyňský nůž Santoku vyrobený z vysoce kvalitní oceli od jednoho z předních výrobců nožů v německu, firmy GEHRING® Solingen. Santoku nůž se vyznačuje vysokou čepelí a patří mezi nejuniverzálnější nože pro krájení zeleniny, masa a ryb a dalších surovin. Konstrukce nože je optimálně vyvážená tak, aby použití nože bylo maximálně pohodlné a nůž byl ve vaší ruce maximálně stabilní. Ostří z mrazem kalené oceli je nabroušeno tak, že ukrojíte i čerství chléb, nebo v mžiku nasekáte cibuli na jemno.

  • Typ nože: Santoku
  • Vysoká kvalita pro domácí i profesionální kuchaře
  • Délka čepele: 18 cm
  • Délka ostří: 17 cm
  • Materiál čepele: mrazem kalená* nerezová ocel 1.4116 v kvalitě X50CrMoV15 (ocel maximálně odolná proti ztrátě ostrosti i zlomení)
  • Materiál rukojeti z velmi odolného dřeva olivovníku
  • Délka rukojeti: 13 cm
  • Těžiště přesně mezi rukojetí a čepelí pro maximální pohodlí a stabilitu
  • Vyrobeno v Německu firmou GEHRING® Solingen

Rozměry balení (š x v x h): 37,5 x 4 x 8 cm
Hmotnost balení:  0,46 kg
Dárkové balení se sametovým povrchem uvnitř.

Hmotnost nože: 0,2 kg

Kuchyňské nože řady Healthy & tasty patří mezi špičku ve své kategorii a přináší Vám do Vaší kuchyně nové potěšení z vaření.

* Kalení oceli při velmi nízkých teplotách po bodem mrazu zvyšuje tvrdost oceli o 1-3 HRC. Takové kalení poskytuje oceli tvrdost 57-58 HRC a dobrou rovnováhu mezi kvalitou ostří, houževnatostí oceli a broušením. Taková ocel tedy vydrží tvrdší zacházení a dobře reaguje na ostření ocílkou.

Kontaktujte nás!