Recepty na domácí chléb

Co potřebujete vědět před pečením chleba nebo bulek v domácí pekárně a jaké ingredience je vhodné používat
Ingredience do pečící nádoby vkládejte v pořadí, které je uvedeno v receptáři. Pokud přidáváte droždí, tak v mouce vytvořte důlek na droždí a poté ho znovu moukou přihrňte ....
Dále se podíváme na to jaké další ingredience můžete používat a proč ...

Kvásek
Připravte si domácí kvásek, základ tradičního pečení s bohatou chutí a vůní. Proces tvorby kvásku sice trvá několik dní, ale výsledkem je živý a přirozený způsob kynutí, který obohatí vaše pečivo.

Celozrnný špaldový chléb
Vychutnejte si čerstvý Celozrnný špaldový chléb upečený podle tohoto jednoduchého receptu v některé z našich domácích pekáren ...

Bílý chléb
Vychutnejte si čerstvý Bílý chléb upečený podle tohoto jednoduchého receptu v některé z našich domácích pekáren ...

Bezlepkový chléb
Vychutnejte si čerstvý Bezlepkový chléb upečený podle tohoto jednoduchého receptu v některé z našich domácích pekáren ...

Italský chléb
Vychutnejte si čerstvý Italský chléb upečený podle tohoto jednoduchého receptu v některé z našich domácích pekáren ...

Kváskový chléb
Vychutnejte si čerstvý Kváskový chléb upečený podle tohoto jednoduchého receptu v některé z našich domácích pekáren ...

Rozinkovo – ořechový chlebík
Vychutnejte si čerstvý Rozinkovo – ořechový chlebík upečený podle tohoto jednoduchého receptu v některé z našich domácích pekáren ...

Žitný chléb
Vychutnejte si čerstvý Žitný chléb upečený podle tohoto jednoduchého receptu v některé z našich domácích pekáren ...